Yleistä
Verkkokaupan tuotteita myy Marttaliitto ry, Y-tunnus 0116712-8.  Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Sovellamme yleisiä toimitus- ja maksuehtoja Martan puodin ja sen asiakkaiden välillä verkkokaupan välityksellä tapahtuvassa kaupassa. Tekemällä ostoksen hyväksytyt tilaus- ja toimitusehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

Hinnat
Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Toimitusmaksu näkyy tilauksen yhteydessä ennen tilauksen vahvistamista. Toimitusmaksu on kiinteä 9,50 €.

Toimitusmaksu käsittää postimaksun ja käsittelykulut.

Minimitilaus
Minimitilaus on 15 euroa (ei sisällä toimitusmaksua).

Toimitus
Tavarat toimitetaan postipakettina. Tuote lähetetään viikon kuluessa tilauksesta.

Peruuttamisoikeus
Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus. Peruuttamisoikeus on voimassa siitä alkaen, kun asiakas on ottanut tavaran vastaan. Peruuttamisoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Palautettavan tuotteen voi lähettää asiakaspalautuksena osoitteella Martan puoti/ Anne-Mari Jouppila, Katajatie 64, 61330 Koskenkorva. Merkitse tuotepaketin päälle "Asiakaspalautus" sekä omat yhteystietosi.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio Martan puodin tilausvahvistuksesta 

Voit myös ottaa yhteyttä Anne-Mari Jouppilaan, p. 0400 367 675 ennen tuotteen palauttamista, niin annamme lisäohjeita palautustavasta.

Sopimuksen muuttaminen
Martan puodilla on oikeus milloin tahansa muuttaa verkkokauppaa, sen sisältöä ja saatavilla oloa sekä tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä verkkokaupassa. Muutokset tulevat voimaan välittömästi kuitenkin siten, että tilauksiin sovelletaan aina tilaushetkellä voimassa olevia ehtoja. 

Reklamaatiot
Jos tavaroiden toimituksessa on ongelmia tai et ole tyytyväinen tilattuun tavaraan, voit olla meihin yhteydessä.

Logam ky
Anne-Mari Jouppila
p. 0400 367 675
anne-mari.jouppila@netikka.fi 

Riitojen ratkaisu
Verkkokaupan ja asiakkaan välistä sopimusta koskeviin mahdollisiin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on oikeus saattaa riita kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.

Yritykset ja yhteisöt
Yritys- ja yhteisöasiakkaat voivat tilata laskulle osoitteesta anne-mari.jouppila@netikka.fi. Lasku toimitetaan lähetyksen yhteydessä tai erikseen ilmoitettuun laskutusosoitteeseen. Laskun loppusummaan lisätään käsittelymaksu 5,05 € + postimaksut Itellan hinnaston mukaisesti.